İSTANBUL / ÜMRANİYE - Ümraniye Namık Kemal Anaokulu

Masal Okuluna Ziyaret

Anasınıfı A şubesi öğrencileri gerçeğe hayal penceresinden bakmayı sağlayan masal okulunu ziyaret etti. Zamanı süsleyen, içimizi aydınlatan, düşlerimizi zenginleştiren masallar sayesinde çocuklar hem masal dinlediler hem de masalların farklı disiplinlerle yoğrulmasına eşlik ettiler. Çocuklar dostluk, adalet, doğruluk, cömertlik, paylaşma, saygı gibi konuları, bugünün çocuğuna hitap edecek bir dil ve üslupla, hayretle ve büyük bir ilgiyle dinlediler. Bizi çok güzel bir şekilde ağırlayan İstanbul Masal Okuluna teşekkür ederiz.

Masal Okulunu ZiyaretMasal Okulunu ZiyaretMasal Okulunu ZiyaretMasal Okulunu Ziyaret

Yayın: 04.03.2024 - Güncelleme: 04.03.2024 10:47 - Görüntülenme: 42